Unikt rentvannssystem

Skinnende
rent hus

Flott fasade uten svartsopp. Hos Asp Gruppen har vi utstyret og effektiviteten, til at det er verdt å sette bort den utvendige rengjøringen av huset. Vi tilbyr gratis befaring og pristilbud.

Rent over lengre tid

Når du vasker med rentvann vil fasade og vinduer holdes rene over lengre tid. I tillegg vil det gjøre jobben lettere neste gang.

Ved utvendig hus- og takvask benytter vi oss av et helt unikt rentvannssystem, og vi lover å gjøre din bolig sknnende ren! Rentvann er kort fortalt vann som er renset i et spesielt filter, slik at det er 100% rent og helt uten partikkelinnhold. Overflater vasket med rentvann er bedre enn ved tradisjonelle metoder. Fasade og vinduer holdes rene over lengre tid og vil også våre lettere å rengjøre neste gang.

Å bruke rentvannssystem for fasadevask er jo ikke nytt, men varmt rentvannssystem gir et mye bedre resultat, og man får utført vasken mye raskere enn med kaldt vann. Systemet er fullstendig miljøvennlig, kjemikaliefritt og tilfører innen utslipp til naturen overhodet. Resultatet er et rent og pent hus.

Man bør ta husvasken hvert år, da det i mange områder er mye svartsopp, og mange får svartsopp hvert år. Etter vasken kan Asp Gruppen tilby å spraye boligen din med et sopp- og algedrepende middel som selvfølgelig ikke er synlig. Med dette middelet vil det ta minst tre år før du merker noe som helst til svartsopp.

Med vårt system slipper man både risikoen av å jobbe i stige, og utgiftene med å leie en lift. En personløfter krever mye plass, støyer og i verste fall kan den ødelegge underlaget den står på. Vi rekker opp til 5. etasje uten lift.

Hva sier våre kunder

Spesifikke referanser leveres på oppfordring

"

Anbefaler alle å kontakte denne flotte gjengen for fasadevask! Huset vårt ble så fint! Fikk bort all gammel skitt og forskjellen var rett og slett imponerende! I tillegg var de raske, blide og hyggelige til en meget god pris! Vi er strålende fornøyde!

Gørild Lind Hardeland

Anbefaler alle å bruke disse flinke folka til fasadevask. Huset mitt ble skinnende rent og de var raske og effektive til en god pris!

Emilie Hodt

Be om gratis
befaring og pris

Vi er grundige og konkurransedyktige på pris.
Ring oss på 99 10 80 80, eller fyll ut skjemaet nedenfor.

5 + 2 =