Topp moderne utstyr

Høytrykk­spyling

Med markedets beste maskiner utfører vi høytrykksspyling av det aller meste.

Effektivt og prisgunstig

Vi bistår med høytrykkspyling på overflater der det trengs det lille ekstra for å utføre jobben raskere og bedre. Vi kombinerer meget godt utstyr med skummlegging. Det gir en gevinst vi som leverandør og du som kunde kan dele. Det være seg f.eks garasjeanlegg i borettslag, industri, båter eller gårdsplasser. Vi fjerner også ugress med steam (parker, offentlige uteområder, privat eiendom). Ta ugresset med roten kjemikaliefritt!

Hva sier våre kunder

Spesifikke referanser leveres på oppfordring

"

Plommehagen Borettslag, Oslo

Asp Gruppen var raske, effektive og grundige. De hadde også tips til videre oppfølging for best mulig vedlikehold og renhold. Personellet utmerket seg med sin proffesjonelitet, vennlighet og oppfølging av oss som kunder. For oss var det også svært viktig at referanse fra regjeringskontorene borger for at alt er i henhold til reglene.

Sindre Weber, styreleder

Anbefaler alle å kontakte denne flotte gjengen for fasadevask! Huset vårt ble så fint! Fikk bort all gammel skitt og forskjellen var rett og slett imponerende! I tillegg var de raske, blide og hyggelige til en meget god pris! Vi er strålende fornøyde!

Gørild Lind Hardeland

Be om gratis
befaring og pris

Vi er grundige og konkurransedyktige på pris.
Ring oss på 99 10 80 80, eller fyll ut skjemaet nedenfor.

6 + 6 =