Våre kunder viser oss tillit

Mer enn 20 års erfaring

Asp Gruppen leverer alt innen fasadevask og vinduspuss på innsiden og utsiden, samt tjenester innen høytrykksspyling, som for eksempel renhold av takrenner og gårdsplasser med belegningsstein.

Raske, effektive og grundige

Med avdelinger i Oslo, Asker og Tønsberg kan vi tilby våre tjenester over hele Vestfold, Drammen og Oslo. Vi leverer til alle typer kunder – som stat, kommune, bedrift, borettslag og private.

Asp Gruppen ble etablert i 2000 og har mange år med erfaring innen vinduspuss og fasadevask. Gjennom vår historie har vi hatt rammeavtaler med Statsbygg og Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon, og har derfor masser av erfaring med vask av næringsbygg.

Vi har alle sertifikater på oppdrag, offentlig godkjent renholdsbedrift, miljøfyrtårn-sertifisering og startbank.

Asp Gruppen tilbyr utvendig vask av alle typer hus, borettslag og næringsbygg. Vårt rengjøringssystem renser vann i spesielle filter og varmer vannet til 70 grader for en ekstra ren vask som varer lenger. I tillegg til fasadevask tilbyr vi vinduspuss både utvendig og innvendig, rengjøring av belegningsstein og takrenner med høytrykkssystem, og beskjæring og trim av hekk.

Hva sier våre kunder

Spesifikke referanser leveres på oppfordring

"

Plommehagen Borettslag, Oslo

Asp Gruppen var raske, effektive og grundige. De hadde også tips til videre oppfølging for best mulig vedlikehold og renhold. Personellet utmerket seg med sin proffesjonelitet, vennlighet og oppfølging av oss som kunder. For oss var det også svært viktig at referanse fra regjeringskontorene borger for at alt er i henhold til reglene.

Sindre Weber, styreleder

Anbefaler alle å kontakte denne flotte gjengen for fasadevask! Huset vårt ble så fint! Fikk bort all gammel skitt og forskjellen var rett og slett imponerende! I tillegg var de raske, blide og hyggelige til en meget god pris! Vi er strålende fornøyde!

Gørild Lind Hardeland

Be om gratis
befaring og pris

Vi er grundige og konkurransedyktige på pris.
Ring oss på 99 10 80 80, eller fyll ut skjemaet nedenfor.

8 + 11 =