Plaget med tagging?

Grafitti­fjerning

ASP Gruppen bistår med fjerning av uønsket tagging på overflater.

Kunnskap og erfaring

Med vår kunnskap og erfaring fjerner vi tagging med kjemikalier, som er skånsomme mot både miljø og underlag. I noen tilfeller bruker vi steam uten kjemikalier. Har du gjentatte problemer med tagging eller graffiti, anbefaler vi å beskytte overflaten med en coating. Coating er miljøvennlig, værbestanding og har selvrensende egenskaper. Det er ekstremt motstandsdyktig mot graffiti. Dette halverer utgiftene neste gang ved grafittifjerning.

Hva sier våre kunder

Spesifikke referanser leveres på oppfordring

"

Plommehagen Borettslag, Oslo

Asp Gruppen var raske, effektive og grundige. De hadde også tips til videre oppfølging for best mulig vedlikehold og renhold. Personellet utmerket seg med sin proffesjonelitet, vennlighet og oppfølging av oss som kunder. For oss var det også svært viktig at referanse fra regjeringskontorene borger for at alt er i henhold til reglene.

Sindre Weber, styreleder

Anbefaler alle å kontakte denne flotte gjengen for fasadevask! Huset vårt ble så fint! Fikk bort all gammel skitt og forskjellen var rett og slett imponerende! I tillegg var de raske, blide og hyggelige til en meget god pris! Vi er strålende fornøyde!

Gørild Lind Hardeland

Be om gratis
befaring og pris

Vi er grundige og konkurransedyktige på pris.
Ring oss på 99 10 80 80, eller fyll ut skjemaet nedenfor.

5 + 14 =