Skinnende ren fasade

Fasadevask

Hold fasaden og verdien på byggningsmassen i orden, og skap trivsel blant beboerne. Vask og vinduspuss av glassveranda kan være krevende for beboere. Vi gjør jobben raskt og effektivt.

Borettslag og nærings­bygg

Vi er svært opptatt av å levere oppdrag av høy kvalitet, og så god service som mulig til våre kunder. Når du overlater fasaderengjøringen til oss, kan du være sikker på at du får en skinnende ren fasade som er beskyttet mot ytre påkjenninger.
Dersom du ønsker mer informasjon om våre tjenester eller en gratis befaring, så ta kontakt med oss i dag.

Hva sier våre kunder

Spesifikke referanser leveres på oppfordring

"

Plommehagen Borettslag, Oslo

Asp Gruppen var raske, effektive og grundige. De hadde også tips til videre oppfølging for best mulig vedlikehold og renhold. Personellet utmerket seg med sin proffesjonelitet, vennlighet og oppfølging av oss som kunder. For oss var det også svært viktig at referanse fra regjeringskontorene borger for at alt er i henhold til reglene.

Sindre Weber, styreleder

Anbefaler alle å kontakte denne flotte gjengen for fasadevask! Huset vårt ble så fint! Fikk bort all gammel skitt og forskjellen var rett og slett imponerende! I tillegg var de raske, blide og hyggelige til en meget god pris! Vi er strålende fornøyde!

Gørild Lind Hardeland

Be om gratis
befaring og pris

Vi er grundige og konkurransedyktige på pris.
Ring oss på 99 10 80 80, eller fyll ut skjemaet nedenfor.

4 + 13 =